• Uçan Panel Nedir, DizelWEB e-Ticaret Nasıl Yönetilir.

    DizelWEB e-Ticaret sistemleri, birçok sitedeki gibi ayrı bir kontrol panele sahip değildir.

    Yetkilendirdiğiniz kullanıcılar sitenizde login/giriş yaptıkları andan itibaren sitenizi yönetebilecekleri kontrol paneller ile donatılmış şekilde görmeye başlarlar.

    Yani siteniz, yetki verdiğiniz kullanıcıları tanır ve onların yönetmesi için gerekli olan bütün panelleri sitenizin içerisine gömerek kullanımı inanılmaz bir şekilde basite indirger.

     

     

    Sitemize kayıt olan normal (yetkisiz, sadece alışveriş yapabilen kullanıcı) kullanıcıların sitemizi görüş biçimleri aşağıdaki gibidir. 

     

     

     

     

     

    Tarafınızdan yetkilendirilmiş kullanıcıların, siteyi görüş biçimi aşağıdaki gibidir.

     

    Yukarıdaki görsellerden de anlaşılacağı gibi, yetkilendirilmiş kullanıcılarımızda normal sayfada diğer kullanıcılar gibi gezinmekte fakat değişklik yapabilecekleri tüm menüler ve butonları site içerisinde yerleşik olarak kullanabilmektedirler.

    Çalışanlarımızın sistemi çok kolay kavrayabilmeleri, iş yükünün azalması ve öğrenim için geçen süredeki maliyetler göz önüne alındığında, firmalarımızın maliyetlerini (eğitim, işe adaptasyon süreçleri) minimum düzeyde tutarak ve çalışanlarımızı hemen işimize adapte ederek gerekli verimi biran önce almak en önemli hedeflerimiz arasındadır.

    Yetkilendirilmiş kullanıcılarımız, uçan panel ile sitede dolaştıkları sürece neyi nereden yapabileceklerini çok net ve rahat bir biçimde görebilecekler, ve müşterilere çok daha hızlı ve sağlıklı çözümler üretebileceklerdir.

     

     

     Uçan paneli görseller ile daha belirgin göstermek istersek;

     

    Unutmayın, son derece gelişmiş ve komplike bir sistemi, çok kolay yönetebilmek, çalışan maliyetlerinizi düşürebilmek en büyük hedeflerimiz arasında yeralmaktadır.

    Merak ettiğiniz soru ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.