• DNA Motoru Ne işe Yarar?

    Arama motoru veya doğru ürünü müşterilerinize sunmak için oluşturduğunuz "filtreleme" sistemleri için geliştirilen DNA motorunun veriminden kesinlikle memnun kalacaksınız.

     

     

    Yukarıdaki görseldeki gibi bir filtreleme sisteminin çok hızlı çalışabilmesi için geliştirilen DNA Motoru, müşterilerinize istediği ürünü en hızlı şekilde sunmak ve alışverişini tamamlamak adına çok büyük kolaylıklar sağlamakla beraber, deneyimlemelerimiz sonucunda ziyaretçilerinizde kesinlikle bir memnuniyet bırakacağını garanti etmekteyiz.

      

    Dünya devlerinin (Amazon.com, Alibaba.com vs) vazgeçilmezi olan güçlü filtreleme sistemine çok uygun bir bütçe ile sizde sahip olabileceksiniz.

     

    Demo sayfamızda ürün filtrelemeyi denemek için tıklayın.

     

    Arama Motoru

    Yapılan testlerde, 10.000 (onbin) ürünün yüklendiği bir sistemde yapılan arama motoru kullanımlarında, sonuçların saniyenin 0,002 (saniyenin 1000'de 2 si) sinde getirldiği, CPU kullanımının minimum düzeyde tutulduğu kayıt altına alınmıştır.

     

     

    Elektronik mağazanızın, dünyanın en büyük altyapıları gibi çalışması, hızlı sonuç getirmesi; internet kullanıcılarınızın memnuniyetini üst noktada tutmasının yanı sıra, arama motorlarınında çok değer verdiği bir özelliktir.

     

    Arama motorları sitenizi "index"lemek için sayfanızda gezinirler ve girdikleri her sayfayı, kendi veritabanlarına kayıt ederler. Tüm bu süreç içerisinde yavaş çalışan bir sunucunuz var ise arama motorları bu süreçte sayfanızı terk ederler.

     

    Rakiplerinizin sayfasıda dahil olmakla beraber, internetteki binlerce sayfayı ziyaret etme zorunluluğu olan  arama motorları için en önemli etmenlerden biride sitenizin hızıdır. DizelWEB altyapısı tüm bu optimizayonlar ile donatılmış olarak size hazır olarak sunulacak ve sunucunuzdan maksimum hızı elde edeceksiniz.

     

    Yaptığımız ölçümlerde 12,000 (oniki bin) ürün yüklü mağazamızı arama motorlatırının (Google, Yandex, Bing vb) günlük 40,000 (kırk bin) sayfaya, filtrelerde dahil olmak üzere tıkladıkları ve sunucu yükü yani  CPU kullanımının ortalaması sadece ∼%5.20 civarında olduğu kayıt altına alınmıştır.